Pridružite se!

Jednakom pažnjom brinemo o zaposlenicima, brandovima i kvalitetu naših usluga.

Trebate pomoć?

Imate li nešto na umu da nam kažete? Nemojte se ustručavati da stupite u kontakt sa nama.

POUZDAN PARTNER VEĆ 23. GODINE

Atal GROUP je kompanija osnovana 1999. godine i počela je sa radom kao malo preduzeće, da bi tokom proteklih godina prerasla u jednu od najprestižnijih kompanija na našim prostorima.

Krenuli smo iz malih prostorija da bi 2018. godine prešli u novi poslovni objekat na adresi Tvornička 3. Objekat sa većim kapacitetom zarad brže, kvalitetnije usluge i većim asortimanom robe poboljšali i proširili način poslovanja.

poslovni objekat

0m2

poslovni objekat
godine tradicije

0

godine tradicije
zadovoljnih kupaca

0+

zadovoljnih kupaca

NAŠA POSLOVNA FILOZOFIJA

  • Cilj Atal GROUP je izaći u susret klijentima i da se naše poslovanje proširi preporukom zadovoljnog klijenta. Trudimo se da osjećamo šta Vama treba, čime ćete biti zadovoljni što se tiče naših usluga.
  • Misija Atal GROUP je pružiti svakom poslovnom partneru najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kroz odabran asortiman kvalitetnih brandova.
  • Vizija Atal GROUP je da bude najbolji distributer i zastupnik u Bosni i Hercegovini, te kao takva postane standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svom segmentu poslovanja – poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna grupacija.

Brandovi

Tokom proteklih godina zaslužili smo povjerenje najjačih prodajnih brendova u domenu pića. Uvažavajući različitost naših kupaca i tržista u saradnji sa drugim distributerskim kućama, poslovnim partnerima, vodimo računa o našem asortimanu trudeći se da ispunimo očekivanja naših kupaca.

Detaljnije

Distribucija

Poslujemo uz pomoć komercijalista na području Kantona Sarajevo koji su svakodnevno na terenu, prikupljaju narudžbe koje se dostavljaju na adresu kupca i dostupni su za sve informacije u svakom momentu krajnjem potrošaču. Uspješnu i kvalitetnu sardanju smo ostvarili sa preko 5000 kupaca.

Detaljnije