Naš cilj je izaći u susret klijentima

Vodeći distributeri

Tokom proteklih godina zaslužili smo povjerenje najjačih prodajnih brendova u domenu pića. U cilju pružanja kvalitetne usluge, uvažavajući različitost naših kupaca i tržista u saradnji sa drugim distributerskim kućama, poslovnim partnerima, vodimo računa o našem asortimanu trudeći se da ispunimo očekivanja naših kupaca.

TIKVEŠ VINARIJA
TIKVEŠ VINARIJA

Vrhunska vina koja su rezultat savršenog spoja zemlje, neba, sunca, najboljeg grožđa, tehnologije i znanja vinskih majstora, ponosno pripadaju Tikvešu, koji je još od 1885. godine simbol vjekovne vinske tradicije u Makedoniji.

Bijela voda
Bijela voda

Skriven u srcu planine Vranovine, na 1200 metara nadmorske visine nalazi se izvor Bijela voda. Zahvaljujući izvrsnom sastavu Bijela voda će vas oduševiti svojim čistim i osvježavajućim okusom. Ovo je pravo bogatstvo i poklon Majke Prirode.

Caffè Vergnano
Caffè Vergnano

Davno, prije 132 godine, u podnožju torinskih planina, u gradiću Kieri, osnovana je kompanija Caffe Vergnano. Danas je kako jedan od najuglednijih proizvođača espresso kafe i kapsula, tako i jedna od najmodernijih i najdinamičnijh kompanija.