Pridružite se našem uspješnom timu! Prijavite se →

Novosti

Realizovana saradnja između Atal GROUP i kompanije Vergnano

Novosti

Atal Group d.o.o. od 2015. godine u svojoj ponudi ima Vergnano kafu, tačnije espresso kapsule i aparate za espresso za fizička i pravna lica. Naši klijenti odsada mogu da piju espresso vrhunskog kvaliteta kod kuće kao i na poslu. Početkom ove godine u našu ponudu uvrštena je Vergnano kafa u zrnu namijenjena za hedoniste koji u kafi cijene kvalitet i dugogodišnju tradiciju po kojoj je poznata Vergnano kompanija.

Vergnano u suradnji sa Atal Group d.o.o nudi više vrsta espresso kapusla za TRÈ espresso aparate, kao i cialde, kafu u kesicama, za Podsy lux aparate.

Arabica 100% Arabica je kafa sa delikatnom aromom do koje se došlo kombinacijom najfinije kafe Arabica. Ova kafa je dobijena laganim prženjem koja daje lagani okus.

Cremoso Espresso je za one koji vole snažniju kafu. Punog okusa i intenzivne arome.

Classica Punog okusa i inteznivnog mirisa Robusta kafe, kremastog sadržaja i boje lješnjaka.

Decaffeinato Varijanta bez kofeina, delikatnog okusa i lagane arome, zahvaljujući laganom prženju Arabike. Idealna za večernju kafu.

U budućnosti Atal Group d.o.o planira da proširi svoju suradnju sa kompanijom Vergnano i paletu proizvoda, koja će da zadovolji i najzahtjevnije klijente i poznavaoce kvalitetne kafe.