033 21 29 68
7 - 17h
Email
Tvornička 3

Na poslu ili kod kuće, može hladno ili vruće!

Želite izvorsku vodu na dohvat ruke? Kristalno čista, hladna i osvežavajuća Bijela voda je pravi izbor za Vaš prostor.
1
zadovoljna kupca

Water Cooler aparati

Besplatno korištenje uz kupovinu 3 bidona vode mjesečno

Servisiranje i dezinfekcija

Redovno servisiranje i dezinfekcija u periodu od svaka 3 mjeseca

godine tradicije

Atal Group d.o.o.

Generalni distributer Bijele vode za BiH

Atal Group d.o.o. postaje 2009. godine generalni distributer Bijele vode na području Bosne i Hercegovine. Atal Group d.o.o. svojim klijentima, fizičkim i pravnim licima, nudi aparate za vodu i vodu provjerenog kvaliteta domaćeg porijekla.

1483 zadovoljna kupca

Atal Group d.o.o. trenutno ima 1483 kupca koji konzumiraju Bijelu vodu, što svjedoči o kakvom brendu se radi.

Prirodna izvorska voda

Zahvaljujući izvrsnom sastavu Bijela voda će vas oduševiti svojim čistim i osvježavajućim okusom. Na izvoru voda je stalne temperature od 7,5⁰ C.

Mikrobiološka ispitivanja

Zavod za javno zdravstvo Kantona Sarajevo, Laboratorija za sanitarnu mikrobiologiju vrši svake sedmice ispitivanje zdravstvene ispravnosti Bijele vode koja obuhvata mikrobiološku analizu.
Ispitivanje kvaliteta izvorišta i zdravstvene ispravnosti vode, kao i kontrola dezinfekcije osnovne su mjere za sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti.
Akreditovane metode od strane Instituta za akreditiranje BiH (BATA) za mikrobiološka ispitivanja prirodne mineralne i prirodne izvorske vode za piće uključuju ispitivanja za sljedeće vrste mikroorganizama:
Escherichia coli, koliformne bakterije i Enterokoke, a neakreditovane metode uključuju: Pseudomonas aeruginosa, Clostridium perfringens, te broj kolonija na 22° i 37° C.
HACCP Codex Alimentarius

Kvalitet

HACCP Codex Alimentarius osigurava stalni sistem kontrole sigurnosti vode i jamči kvalitetu proizvodnog procesa. Sistem upravljanja kvalitetom odgovara zahtjevima norme ISO 9001 i 14001.U pripremi i nakon nje, svaki bidon vode je pod stalnim tehnološkim nadzorom.
bv_kvalitet

Brojna priznanja i certifikati

O kvaliteti Bijele vode svjedoče brojna priznanja i certifikati koja dodjeljuju stručne i nezavisne nadležne institucije.
Poklon Majke Prirode

Izvor

Planina Vranovina, iz čijih dubina nam dolazi Bijela voda, je nenaseljena i na njoj ne postoje nikakvi potencijalni zagađivaći vode. Pogon u kojem se voda pakuje nalazi se samo 70 metara od izvora i kapacitet punjenja iznos 15000 litara na sat.
bijelevode-01

Eksploatacija vode

Izvor Bijela voda je skriven u srcu planine Vranovine na 1200 metara nadmorske visine, što garantuje izvrstan sastav vode kojem svjedoče brojni certifikati o kvaliteti.
Besplatna dostava

Water cooler

Water cooler aparati hlade vodu na temperaturu od 5⁰ C, a također vrše zagrijavanje vode na 95⁰ C. Spravljanje hladnih i zdravih napitaka nikad nije bilo lakše.
bv_wca

Idealno za svaki poslovni prostor

Naravno, ovo je i idealan način za pravljenje toplih napitaka poput kafe, čaja, instant supica i hrane za bebe.
Water cooler aparati

Dezinfekcija

Dezinfekcija aparata je obavezna i obavlja se svaka 3 mjeseca na lokaciji distributera. Prilikom preuzimanja aparata za dezinfekciju, ostavljamo Vam drugi, već dezinficirani aparat.
bv_dostava

Redovno servisiranje i dezinfekcija

Atal Group d.o.o. trenutno ima 1483 zadovoljna kupca koji konzumiraju Bijelu vodu, što svjedoči o kakvom brendu se radi.

Izvor & Fabrika

02

Water cooler aparati

03

Dezinfekcija aparata

04
Samo prinesite čašu

Idealno za svaki prostor

1 m
nadmorska visina
1
zadovoljna kupca
1
godine tradicije
1 ,9l
bidon
PLANINSKA

Prirodna izvorska voda

Želite izvorsku vodu na dohvat ruke? Kristalno čista, hladna i osvežavajuća Bijela voda je pravi izbor za Vaš poslovni prostor ili kuću.

Nema proizvoda u korpi